Denna text har legat ute på www.kickoncup.se sedan vi ställde in Kick On Cup 27 augusti 2021, alla borde tagit del av texten då inga lag dök upp i Tidaholm cuphelgen.
Vi uppdaterar nu så ingen missar 26 november, lagen har även fått mail info.(Kan hamnat i skräpkorgen)


 
Kick On Cup ställs in, det beslutet har nu tagits av Tidaholms G&IF:s styrelse. 
När det bestämdes speldatum för Kick On Cup gjordes detta med förhoppningen om att restriktionerna skulle vara hävda, eller i alla fall mildare än de restriktioner som nu råder. Länge såg det också hoppfullt ut och i de kontakter som föreningen haft med Folkhälsomyndigheten och Smittskydd Västra Götaland var tongångarna länge positiva. Men, då smittan återigen har ökat i samhället och restriktionerna ligger kvar på nuvarande nivå har TG&IF:s styrelse känt sig nödgade att ta beslutet att ställa in.
Det har inte varit ett lätt beslut att ta. TG&IF ville verkligen bjuda in till en cup, men föreningen ser inte hur cupen kan spelas på ett 100 procent smittsäkert sätt samtidigt som alla anmälda lag får spela cupen (och det, att alla anmälda skulle få spela, har hela tiden varit TG&IF:s målsättning).
Vi hoppas nu att restriktionerna ska vara hävda till våren och att föreningens vårcup, Giffcupen, kan spelas i och runt Tidaholm som planerat.
Och då hoppas vi att vi syns på en fotbollsfest i Tidaholm!
 
Till de lag som anmält sig finns nu två alternativ.
Det första alternativet är att lagets anmälningsavgift flyttas över till Giffcupen. Detta behöver vara gjort senast den 26 november. Kontakta Thomas Beldt via mejl på thomas.beldt@kickoncup.se. Mer information om Giffcupen finns på www.giffcupen.se.
 
Det andra alternativet är att Kick On Cup betalar tillbaka inbetalda anmälnings- och boendeavgifter. För att få avgifterna återbetalda ska Thomas Beldt kontaktas via mejl på thomas.beldt@kickoncup.se. Efter den 26 november betalas inga avgifter tillbaka.
Vi gör inget innan ni gjort ert val, kontakta sedan thomas.beldt@kickoncup.se och meddela det så hjälpar han er.Men 26/11
är det sista dag man gör något efter det stänger vi 2021 och går in i 2022.